hypothetisch engels

Hypothetically speaking…

In sommige situaties kan het nodig zijn je verbeelding ergens op los te laten. Zo kun je nadenken over wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren als iets anders was gelopen. Of je kunt reflecteren op iets wat is gebeurd om te kijken naar wat er anders had gekund. Dit soort situaties noem je hypothetische situaties. In deze podcast krijg je uitleg over het gebruik van de zogenaamde hypotheticals aan de hand van voorbeeldzinnen. Hypothetisch in het Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Hypothetically speaking… maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse netwerkvragen 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *