irritaties en frustraties op de werkvloer

Hoe geef ik aan dat ik iets aan mijn baan niet leuk vind?

Jij hebt vast ook taken die je het liefst uitbesteedt. Of misschien irriteer jij je mateloos aan de werksfeer. Het is belangrijk dat je het kunt aangeven als er zaken zijn die jou stress geven. Ook in het Engels. Zakelijk Engels beheersen betekent namelijk óók dat jij irritaties en frustraties op de werkvloer bespreekbaar kunt maken. Daarom hoor je in deze podcast 10 uitdrukkingen om aan te geven dat je iets niet prettig vindt op je werk.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Hoe geef ik aan dat ik iets aan mijn baan niet leuk vind? (irritaties en frustraties op de werkvloer) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

irritaties en frustraties op de werkvloer 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *