begin einde Engelse presentatie

Het begin en einde van een Engelse presentatie

Presenteren is iets wat je vast en zeker af en toe eens moet doen. Al helemaal als je een wat groter team van collega’s hebt. Het is namelijk de perfecte manier om op een duidelijke manier een nieuw plan, een bepaalde voortgang, of de stand van zaken mee te delen met de rest van je team.

Om je hiermee op weg te helpen, deel ik vandaag een aantal tips en Engelse voorbeeldzinnen waarmee je jouw presentatie op twee belangrijke momenten ijzersterk kunt maken. Kun jij raden over welke twee momenten ik het heb?

Ik ga je vertellen over het begin en het einde van je Engelse presentatie. Deze twee momenten zijn enorm van belang, omdat ze toonaangevend zijn voor de rest van je presentatie. Bij een duidelijk en gestructureerd begin en een goede afhandeling van je presentatie laat je een blijvende indruk achter. En dat is precies wat je wil!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Het begin en einde van een Engelse presentatie, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

begin einde Engelse presentatie 

πŸ—£οΈ Wil je je Engelse pitch of presentatie voorbereiden met een professional?

Dat kan! Speciaal hiervoor is de Bite Size Boost, een kort traject van 4 uur om je klaar te stomen voor dat ene belangrijk doel. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Klik hier voor meer info of om je meteen aan te melden voor een Bite Size Boost.

Gratis video
Wil jij de video met mijn ‘5 beste tips om je Engelse presentatie te professionaliseren’ – gratis – ontvangen? πŸ”— Vul dan op deze pagina je gegevens in en je ontvangt m direct.

Uit de podcast
Benieuwd naar de artikelen en podcasts uit de podcast? Dit zijn ze!
πŸ”— Engelse presentatie? Zo houd je het boeiend!
πŸ”— Zo maak je jouw Engelse presentatie tot een succes
πŸ”— De finishing touch voor je Engelse presentatie

Reacties (2)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *