engelse metaforen

Get up to Speed with these Metaphors

Metaforen zijn een hulpmiddel in de taal om een boodschap sterker over te laten komen. Het is daarom niet alleen handig om op de hoogte te zijn van Engelse metaforen, het is ook nuttig als je ze zelf kunt toepassen in je Engelse taalgebruik. Hierdoor wordt je taalgebruik namelijk sterker en laat je zien dat je een beetje kunt spelen met de Engelse taal om er zo jouw voordeel mee te doen. Deze podcast geeft je een overzicht van 15 Engelse metaforen met hun betekenis, zodat jij deze kunt toepassen in je Engelse taalgebruik. Get up to Speed with these Metaphors!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Get up to Speed with these Metaphors, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse metaforen 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *