generaliseren engels

Generally, Generalisations are the Way to Go!

Generally, Generalisations are the Way to Go! Iedereen kent en doet het wel eens: generaliseren in het Engels. Maar wist je dat je hier soms wel mee moet oppassen? Waarom eigenlijk? En wanneer is een generalisatie juist wel handig? Deze podcast geeft je antwoord op bovenstaande vragen, en zal verschillende soorten generaliseringen aan bod laten komen aan de hand van handige voorbeeldzinnen. Op het einde van de podcast krijg je een lijst met woorden en/of zinsdelen die je kunt gebruiken om te generaliseren in het Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Generally, Generalisations are the Way to Go! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

generaliseren engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *