engels internationale handel

Export Insights: Bespreek internationale handel in het Engels (deel 2)

Weet je het nog? In de podcast van twee weken geleden heb ik je aan de hand van een aantal veelvoorkomende gespreksonderwerpen over export en internationale handel belangrijke Engelse terminologie en voorbeeldzinnen gegeven. Deze kun jij als manager van export en internationale handel gebruiken wanneer je Engels moet praten op de werkvloer.

In deze podcast ga ik hierop door met een aantal nieuwe veelvoorkomende gespreksonderwerpen. Net zoals in de vorige podcast belicht ik deze gespreksonderwerpen aan de hand van een voorbeeldgesprek. In dit voorbeeldgesprek komen belangrijke en relevante Engelse termen voor die jij kunt gebruiken wanneer je zelf een Engels gesprek moet voeren over export en internationale handel.

🔗 Deel 1 gemist? Klik hier voor: Export Insights: Bespreek internationale handel in het Engels (deel 2)

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Export Insights: Bespreek internationale handel in het Engels (deel 2) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engels internationale handel 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *