engels export

Export Insights: Bespreek internationale handel in het Engels (deel 1)

Voor veel organisaties is internationale handel niet weg te denken. Houd jij je bezig met het management van export en internationale handel binnen je organisatie? Ik neem aan dat het dan vaak voorkomt dat je Engelse gesprekken moet voeren over de export. Juist wanneer Engels niet je moedertaal is, kan dit nog best lastig zijn! Bij gespreksvoering over export en internationale handel komt namelijk flink wat vakjargon kijken.

Daarom ga ik het in deze podcast hebben over Engels rondom export en internationale handel. Wat zijn veelvoorkomende gespreksonderwerpen en welke belangrijke Engelse termen komen hierbij nou vaak voor, en welke voorbeeldzinnen moet jij kennen om als manager een inhoudelijk Engelstalig gesprek over deze onderwerpen te kunnen voeren?

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Export Insights: Bespreek internationale handel in het Engels (deel 1) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engels export 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *