Hi there,


Als ondernemer of directeur heb je specifieke behoeften als het gaat om je Engels. Wat je zegt en doet heeft vaak grote impact. Wat in het Nederlands soepel verloopt, klinkt in het Engels niet altijd perfect. Hoewel je Engels spreekt, kan het verfijning gebruiken.

Executive coaching biedt maatwerk om je Engels te perfectioneren. Meer weten? Ik help je graag verder.

Zij gingen je voor
Dekra
Onior
whyz
I
Translink
Innovatec
Unit4
Valegis

EXECUTIVE COACHING

Geheel afgestemd op jouw tempo en wensen

Wie is jouw taalcoach?

That would be me, Anneke Drijver aangenaam.

Bij executive coaching begeleid ik je persoonlijk om je boodschap in het Engels effectief over te brengen. We doen wat nodig is om dit te bereiken. Als coach gebruik ik mijn taalkennis, corporate ervaring, reiservaring en ondernemersvaardigheden om jouw Engels volledig te optimaliseren.

Effectieve en doelgerichte begeleiding.

Zoek je toch iets anders? Bekijk hier onze andere mogelijkheden voor zakelijk Engels.

Meer info...


De sessies zijn live bij jou op kantoor of op een andere locatie als dat beter uitkomt. Het is ook mogelijk dat ik meereis naar de plek waar jij een belangrijke speech of presentatie moet geven.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we even bellen. Klik op de paarse knop hieronder om een gesprek in te plannen.

Tot snel! Groet, Anneke.


Personal Coaching - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrij ...
Lees meer
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG
Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning
“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation a ...
Lees meer
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG