zakelijk Engels

Happy new (English) Skills!

Happy new year! Ik hoop dat je genoten hebt van de jaarwisseling, en dat je met een tevreden gevoel terug kunt kijken op afgelopen jaar! Nu het oude jaar is afgelopen, breekt een nieuw jaar aan. En het begin van het jaar is hét ideale moment om eens echt aan de slag te gaan met goede voornemens en doelen, bijvoorbeeld het verbeteren van je zakelijk Engels.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Zo improve je jouw zakelijk Engels

 
Helaas is het soms lastig om precies datgene te vinden wat je zoekt. Het zou jammer zijn als je jouw zoektocht naar een manier om je zakelijk Engels te verbeteren staakt omdat je niet weet waar je kunt vinden wat je zoekt. Om je een handje te helpen, vind je hier een overzicht van welke cursussen en trainingen zakelijk Engels Improve Your Business English aanbiedt om zo handig te zien wat geschikt is voor jou.

Wil jij je Engelse presentatieskills verbeteren?

Als jij een baan hebt waarbij je regelmatig op een podium staat is het nuttig om te werken aan je presentatievaardigheden in het Engels. Denk hierbij aan presenteren, pitchen of voor een groep te staan. Maar ook als jij regelmatig een leiderschapsrol vervult in een Engelse groep kan dit handig zijn. En zelfs als je een eenmalige grote presentatie moet geven! In deze gevallen is de Bite Size Boost jouw steun in de rug. Ook de e-boeken IMPRESS met je Engelse uitspraak & IMPRESS met je Engelse presentatie komen hierbij van pas.

Willen jullie als bedrijf aan de slag met zakelijk Engels?

Bijvoorbeeld omdat jullie overgenomen zijn door een internationaal bedrijf? Of steeds meer internationale klanten krijgen, of té veel fouten ontdekken in jullie Engelse correspondentie? Speciaal voor bedrijven is er Business English Incompany, om met elkaar jullie Engels te verbeteren. Een andere optie? Schaf voor al je werknemers de audiotraining Improve Your Grammar aan! Dé training om op een laagdrempelige wijze de basis van je zakelijk Engels een boost te geven.

Wil jij meer Engelse woorden kennen?

Soms loop je vast in Engelse gesprekken omdat je simpelweg niet weet hoe je een bepaald woord vertaalt. Vervelend is dat, en vooral als dit het geval is in een zakelijk gesprek. Als jij je Engelse woordenschat wilt verbeteren, raad ik Improve Your Vocabulary aan. Dit is een handige online audiotraining die je op jouw eigen moment kunt volgen en waarin nieuwe woorden duidelijk worden uitgelegd.

Wil jij je algemene zakelijk Engels verbeteren?

Is er niet één aspect waar jij graag in wilt groeien, maar wil je beter worden in Engels in het algemeen? Bestel dan vandaag nog het boek Master Your Business English, dat jou langs alle belangrijke aspecten van zakelijk Engels leidt. Of ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding waardoor je gemotiveerd en gestimuleerd blijft om met regelmaat aan de slag te zijn met je doelen? Dan is Personal Coaching speciaal voor jou ontwikkeld.

Heb je nog vragen? Mailen kan altijd! We helpen je graag verder.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *