CV in het Engels

English CV, this is how you do it!

Als business professional is een zakelijk CV opstellen vast geen ingewikkelde taak voor je. Maar wat nu als je je CV naar een internationaal bedrijf op moet sturen? Dit betekent dat je CV in het Engels moet zijn. Help, een English CV!

Krijg jij al kriebels bij deze gedachte? Geen zorgen! Deze podcast geeft je namelijk een duidelijk overzicht van het Engelse taalgebruik geschikt voor een CV.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: English CV, this is how you do it! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

CV in het Engels 

📅 Wil je je Engelse sollicitatiegesprek voorbereiden met een professional?

Dat kan! Speciaal hiervoor is de Bite Size Boost, een kort traject van 4 uur om je klaar te stomen voor dat ene belangrijk doel. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Klik hier voor meer info of om je meteen aan te melden voor een Bite Size Boost.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Als je meer tips wilt over je CV in het Engels of solliciteren in het Engels in het algemeen, neem dan zeker een kijkje bij het verzamelitem over dit onderwerp. Klik hier.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *