Cijfers in je Engelse presentatie

cijfers Engelse presentatie

Het kan zijn dat je het lastig vindt om cijfers in je Engelse presentatie te verwerken, omdat het vaak net iets anders gaat dan in het Nederlands. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Ik heb een aantal termen en zinnen voor je verzameld, zodat je voortaan niet hoeft te aarzelen en je de cijfers vol zelfvertrouwen kunt presenteren. Een presentatie is al ingewikkeld genoeg, laat het Engels je hierin niet belemmeren.

BITE SIZE BOOST

Wist je dat we je ook professioneel kunnen begeleiden om een fantastische presentatie neer te zetten? De BITE SIZE BOOST is een kort traject om jou specifiek voor te bereiden op jouw presentatie, zodat je daar met flair en professionaliteit volledig jezelf kunt zijn. Lees hier meer...

Wil je meer weten over de BITE SIZE BOOST of hoe we jou kunnen begeleiden met je zakelijk Engels? Klik dan op de oranje button hieronder en plan vrijblijvend een call met ons in.

Presentatietips

Cursus zakelijk Engels - Gratis video training

Wat kun je doen om je Engelse presentatie te professionaliseren? Ik deel mijn beste tips met je in een korte video. Download m hier...

Cijfers in je Engelse presentatie

Om te beginnen
This graph indicates...
The figures in this table show...
This model shows...
This table represents…

De grafiek
The horizontal/vertical axis shows...
The broken/solid/dotted line indicates...
Or, the shaded area represents...
The blue column indicates...
The curve represents...

Positieve veranderingen
Sales... grew - rose – increased – went up – improved
An increase – a rise – an improvement ...in sales

Negatieve veranderingen
Sales... dropped – fell – declined – decreased
A reduction – a decrease – a drop – a fall ...in sales

Hoe groot is de verandering?
… increased a little – moderately – significantly – considerably
A small – moderate – significant – considerable... increase

Hoe snel is het veranderd?
It increased… slowly – gently – rapidly – suddenly – dramatically
A... slow – gradual – steady – sharp – sudden – dramatic... increase

Wat dramatischer
Prices plummeted / Sales rocketed

Stabiel gebleven
Stabilised – remained stable – remained steady

Meer lezen of luisteren om je te helpen bij dit onderwerp (want een Engelse presentatie bestaat uit meer dan alleen cijfers)? Op onze website vind je tientallen podcasts en blogartikelen. Klik hier om op zoek te gaan naar relevante artikelen of podcasts.


Wil je nog meer uit je presentatie halen?

cijfers presenteren in het Engels
Het e-boek IMPRESS met je Engelse presentatie – In 10 stappen naar een fabulous presentatie in het Engels geeft je een eenvoudige handleiding voor de perfecte Engelse presentatie. Je vindt er onder andere de meest gemaakte fouten en handige voorbeeldzinnen. Klik hier om het e-boek te bestellen.

Bite Size Boost

Om jou te helpen een fantastische presentatie in het Engels voor te bereiden onder de professionele begeleiding van een taalcoach, kun je bij ons een Bite Size Boost boeken. Dan worden ook de cijfers in een Engelse presentatie behandeld. Een Bite Size Boost is een quick fix om je voor te bereiden op één doel. Een stip op de horizon, zoals een presentatie. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Lees hier meer over de Bite Size Boost!