engelse indirecte vragen

Engelse indirecte vragen

Als Nederlanders zijn wij directheid en concreetheid gewend. Heerlijk. Toch kunnen we soms wel een lesje gebruiken hoe we directe vragen omzetten naar beleefde vragen. Want wat voor ons normaal is, wordt in het buitenland al snel als bot gezien. Vooral in een zakelijke of professionele context geldt: beter voorkomen dan genezen! Daarom hoor je in deze podcast alles over Engelse directe en Engelse indirecte vragen.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Engelse indirecte vragen, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse indirecte vragen 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *