engelse grammaticaregels

Engelse grammaticaregels die je kunt schrappen

In deze podcast hoor je Engelse grammaticaregels die je hoogstwaarschijnlijk aangeleerd hebt gekregen, maar die eigenlijk niet kloppen. Dit betekent dus vier regels die je uit je geheugen mag schrappen! Daarnaast kan het zomaar zijn dat je op basis van deze informatie anders naar je zakelijke Engelse teksten gaat kijken. Als je er namelijk zo aan gewend bent om de regels op te volgen, denk je er waarschijnlijk niet eens meer bij na dat het ook anders kan. Terwijl het afwijken van deze regels juist kan leiden tot sterkere teksten! Dan zou het jammer zijn als jij je nog krampachtig vast blijft klampen aan de regels.

Het artikel ‘Twee Engelse grammaticaregels die iedereen in de zakenwereld zou moeten kennen’ vind je hier.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Engelse grammaticaregels die je kunt schrappen, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse grammaticaregels 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *