Engelse e-mails

Engelse e-mails: let op deze instinkers

Voor Sprout.nl heb ik een artikel geschreven over het schrijven van Engelse e-mails en waar je op moet letten. Hieronder een klein voorproefje en de link naar de rest van het artikel. Laat je me weten wat je ervan vond?

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Engelse e-mails

Het artikel: Sommige Engelse woorden worden makkelijk met elkaar verward, en dat kan vooral in e-mails tot verwarring leiden. Taalcoach Anneke Drijver somt de grootste instinkers op.

Tijdens een telefoongesprek of zelfs in een meeting, kun je hier en daar nog wel verbloemen dat je aan de kennis van je Engels sinds de middelbare school niets meer hebt gedaan. Je gooit er wat stopwoorden tegenaan of je praat er omheen. Maar bij het schrijven van een e-mail is dat al snel een stuk lastiger. De meeste e-mails moeten snel af en dan is een foutje hier of daar bijna onvermijdelijk. → Lees hier verder!

Wat vind jij lastig aan het sturen van Engelse e-mails? Deel het met ons in een reactie hieronder.

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *