netwerken engels

Do’s and don’ts bij netwerken in het Engels

Het belang van netwerken is je vast allang duidelijk. Maar netwerk jij wel op de juiste manier? Of op de meest efficiënte manier? Of je nu naar een speciaal network event gaat, of je vooral bezig houdt met online social networking: er zijn een aantal algemene zaken waar je op moet letten. Daarom help ik jou om je netwerk skills te optimaliseren met 6 do’s and don’t voor tijdens het netwerken. Deze podcast heeft zowel betrekking op netwerken in het algemeen als netwerken in het Engels. Je kunt hem dus ook erg goed gebruiken als jij vooral netwerkt op Nederlandse evenementen.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Do’s and don’ts bij netwerken in het Engels, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse netwerkvragen 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Netwerken in het Engels

Voorbeeldzinnen uit de podcast

Hi, my name is Peter de Jong. I’m the CEO of Marketing Consultants Inc. We’re based in the Netherlands and we’ve got clients in most European countries. We’re specialized in online and social marketing and our aims are to make marketing easier, cheaper and less time-consuming for international startups.

Is your company also in the food branch?
What does your company do?
What’s your interest at this event?
What do you want to get out of this event?
How woud you like to improve your own business?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *