engelse woordenschat verbeteren

Doelgericht je Engelstalige woordenschat verbeteren

Als professional is een goede Engelstalige woordenschat belangrijk omdat het bijdraagt aan hoe jij overkomt tijdens je zakelijke Engelse communicatie. Dit klinkt echter makkelijker gezegd dan gedaan: want hoe kun je je Engelse woordenschat verbeteren? In deze podcast geef ik je een aantal tips waarmee je doelgericht aan de slag kunt gaan met het verbeteren van je Engelstalige woordenschat, en ook nog eens op een leuke manier!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Doelgericht je Engelstalige woordenschat verbeteren, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast over je Engelse woordenschat verbeteren te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse woordenschat verbeteren 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *