beleefd engels

De 6 stappen naar beleefdheid

Als Engelsen ergens om bekend staan dan is het hun beleefdheid. Soms worden ze zelfs belachelijk gemaakt om hun extreme beleefdheid. Nederlanders zijn veel directer en dat kan er wel eens voor zorgen dat je misschien verkeerd geïnterpreteerd wordt. Dat gaan we proberen te voorkomen! In deze podcast krijg je tips om jouw Engelse spreekvaardigheid beleefder te maken door slechts simpele aanpassingen aan je vocabulaire zodat je beleefd overkomt in het Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: De 6 stappen naar beleefdheid, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

­čÄž Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

beleefd engels 

­čÜÇ Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *