Trainingen & cursussen

Zakelijk Engels

Cursus zakelijk Engels - Advies

Jouw zakelijk Engels naar een hoger niveau tillen? Het Engels dat je nodig hebt om op je werk jezelf te kunnen zijn? Wat voor werk je ook doet. Wij bieden diverse trainingen aan voor senior business professionals en ondernemers.

Onze ervaren coaches helpen je om ook in het Engels met gemak en zelfverzekerd te communiceren.

Plan nu een afspraak in, zo vinden we de zakelijk Engels training die past bij jouw wensen. De eerste stap is zo gezet!

Wacht niet (nog) langer en plan een vrijblijvende afspraak met ons in of bekijk de trainingen.

Zij gingen u voor
Zakelijk Engels - Dekra
Zakelijk Engels - Onior
Training Engels - whyz
Zakelijk Engels - I
Zakelijk Engels - Translink
Zakelijk Engels - Innovatec
Zakelijk Engels - Unit4
Training Engels - Valegis

Cursus zakelijk engels - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrij ...
Lees meer
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG
Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning
“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation a ...
Lees meer
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG

Meer informatie over onze zakelijk Engels trainingen

Voel je dat je zakelijk Engels beter moet, beter kan, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Samen brengen we jou naar een hoger niveau Engels.

Omdat je in een internationale omgeving werkt en regelmatig in het Engels communiceert, word je er vaak mee geconfronteerd: je Engels is niet zo goed als je zou willen. Je kunt je best redden, maar het is te vlak. Je hakkelt te vaak, kunt de juiste woorden niet vinden en je merkt dat je bepaalde situaties vermijdt.

Het knaagt.

Je voelt je nooit écht jezelf als je in een meeting reageert of na een presentatie vragen beantwoordt. Je kunt iedereen goed volgen en daar gaat het ook niet om. Er is echter een groot verschil tussen hoe jij je in het Nederlands profileert en hoe je je in het Engels profileert. Af en toe lijk je wel iemand anders.

Eigenlijk zou je je ook in de Engelse taal jezelf willen voelen. Even genuanceerd, gevat, scherp en deskundig. Maar dat lukt (nog) niet en dus ben je op zoek naar een training of cursus.

Tijd is misschien ook een factor waarom je tot nu toe geen actie hebt ondernomen en wat je zeker niet wilt is terug naar de schoolbanken. Dat past niet bij je en dat zoek je ook niet. Wat je eigenlijk wilt, is niet eens zozeer Engels spreken als een native, maar wel dat jij als professional goed uit de verf komt.

Training Engels - Keuze
Hoe weet je welke training het beste bij je past?

Laten we daarvoor eerst naar de belangrijkste uitgangspunten kijken.

  • Hoe is jouw basis (grammatica), is je woordenschat toereikend en durf je die drempel over om vrijuit te kunnen communiceren?
  • Wat zou je beter willen kunnen? Waar loop je tegenaan?
  • Bij welke vaardigheden heb je je Engels nodig? Denk aan: presenteren, onderhandelen, smalltalk, mailen, vergaderen, telefoneren.

Als je daar een beeld van hebt, kun je kijken welke training zakelijk Engels daar het best bij past. Zodat het relevant, snel en doeltreffend is. Oftewel precies wat je nodig hebt voor jouw carrière.

Plan hier een adviesgesprek

Wat kun je verwachten na een training of cursus zakelijk Engels?

Na onze taalcursussen kom jij zelfverzekerd voor de dag. Je hoeft je niet meer af te vragen of dat wat je zegt wel klopt. Hoe groot het gat ook is tussen wat je nu kan en waar je wilt zijn, het grootste gedeelte zal gedicht zijn. Bovendien weet je na een training Engels ook hoe je deze vaardigheid kunt uitbreiden en bijhouden.

Een training zakelijk Engels is een kort traject - je hoeft niet voor langere tijd terug de schoolbanken in - waarmee je zo snel mogelijk op het door jou gewenste niveau komt. Uiteraard hangt dit af van je huidige niveau en de tijd die je in dit traject kunt steken.

Hoe het precies wordt ingevuld hangt af van jouw wensen en behoeften.

Voor wie?

De trainingen, online en offline, van Improve Your Business English zijn er voor iedereen die zijn of haar zakelijk Engels wil uitbreiden, verbeteren en professionaliseren. We richten ons voornamelijk op senior business professionals en ondernemers. Wil je de internationale component van je huidige functie beter vervullen? Of je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt vergroten? Daar kunnen wij je bij helpen!

Engels is zeer belangrijk voor professionals. Zeker wanneer er in het Engels gecommuniceerd moet worden met collega’s en klanten. Maar ook bij het geven van presentaties in het Engels of het in het Engels opstellen van offertes, contracten en andere zakelijke documenten. Improve Your Business English staat klaar voor al deze professionals die geen Engelse moedertaalsprekers zijn en hun vaardigheden en taalkennis willen verbeteren.

Hoe we zo zeker weten dat dit kan?

Het Engels is een vaardigheid. Jij hebt al een basis, want iedereen in Nederland heeft enige kennis van de Engelse taal. Je hoeft dus niet vanaf nul te beginnen en al helemaal geen talenknobbel te hebben. Je hoeft enkel te verbeteren en te schaven aan wat je nu al doet.

En… we hebben al honderden mensen geholpen zichzelf te voelen in het Engels.

Wil je beter zakelijk Engels leren spreken of schrijven? En ontvang je graag meer informatie of persoonlijk advies over welke training bij jou past?

Laten we dan even kennismaken