Engelse sales call

Business English Telephoning: Een Engelse Sales Call

Als ondernemer, zakelijk professional of business owner zijn sales calls een belangrijk onderdeel van de uitbreiding van je bedrijf. Je zult er vast en zeker wel bekend mee zijn, maar heb je hem ook al wel eens moeten voeren in het Engels? In deze podcast vertel ik je hoe je je het beste kunt voorbereiden op een Engelse sales call en geef ik je een groot aantal handige Engelse termen en voorbeeldvragen. Zo kom je goed beslagen ten ijs en dat is natuurlijk super fijn.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English Telephoning: Een Engelse Sales Call, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse sales call 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *