business english socialising

Business English Socialising (part 1): Hét geheim van socializen

Een essentieel onderdeel van het zakenleven is relaties. Of dit nu gaat over de relatie tussen jezelf of jouw bedrijf en collega’s, klanten, partners, andere bedrijven, of internationale relaties, het bestaan ervan is van groot belang. Vandaag ga ik dieper in op de relatie tussen jouw bedrijf en de eerdergenoemde opties. Want… hoe beter de verhouding tot je relaties, hoe succesvoller je bedrijf. Ik vertel je hét geheim wat je gaat helpen bij Business English Socialising. Hoe ik dat weet? Eigen ervaring!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English Socialising (part 1): Hét geheim van socializen, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

business english socialising 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *