vaardigheden Business English

Business English Skills: Quickly Improve Them

De kans is groot dat je naar onze podcast luistert omdat je jouw zakelijk Engels wilt verbeteren. Dit bedrijf heet per slot van rekening niet voor niets Improve Your Business English. Zoals je misschien wel tijdens een van de cursussen of bij het lezen van andere artikelen hebt gemerkt, is het verbeteren van je Business English niet van de een op de andere dag gedaan. Het vergt oefening, vaak met oog voor detail… en dit is vaak een proces wat een tijdje duurt. Toch kan je verschillende life hacks toepassen om vooruitgang te boeken met jouw vaardigheden Business English. In deze podcast geef ik je vier concrete tips die je hierbij zullen helpen.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English Skills: Quickly Improve Them, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

vaardigheden business English 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *