Engelse presentatie met impact

Business English Presentation: How to make an impact

Presenteren is iets wat je als professional vast eens in de zoveel tijd moet doen. No matter waar je presentatie over gaat, je wilt natuurlijk dat het succesvol verloopt. Daarom geef ik je in deze podcast verschillende tips en informatie over hoe jij ervoor kunt zorgen dat je een succesvolle Business English Presentation houdt, een Engelse presentatie met impact!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English Presentation: How to make an impact, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast over een Engelse presentatie met impact te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse presentatie met impact 

🗣️ Wil je je Engelse pitch of presentatie voorbereiden met een professional?

Dat kan! Speciaal hiervoor is de Bite Size Boost, een kort traject van 4 uur om je klaar te stomen voor dat ene belangrijk doel. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Klik hier voor meer info of om je meteen aan te melden voor een Bite Size Boost.

Gratis video
Wil jij de video met mijn ‘5 beste tips om je Engelse presentatie te professionaliseren’ – gratis – ontvangen? 🔗 Vul dan op deze pagina je gegevens in en je ontvangt m direct.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *