business english persuasion overtuiging

Business English in Practice: Persuasion (deel 3)

Dit is de derde podcast in de reeks van Business English in Practice – Persuasion. In de vorige twee podcasts heb ik je uitgebreid verteld over de eerste drie stappen van de Monroe sequence, een methode die bijdraagt aan het verbeteren van je overtuigings-skills. Dit is een super relevante methode die jij in je zakelijke (en misschien ook wel in je persoonlijke) leven kunt toepassen om de mensen om je heen te overtuigen van verschillende zaken. Luister nu het derde -en laatste- onderdeel van de podcast reeks om erachter te komen hoe je de laatste twee stappen van de Monroe sequence bijdragen aan jouw ijzersterke Engelse overtuiging!

🔗 Deel 1 gemist? Klik hier om te luisteren naar: Business English in Practice: Persuasion (deel 1).
🔗 Deel 2 gemist? Klik hier om te luisteren naar: Business English in Practice: Persuasion (deel 2).

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English in Practice: Persuasion (deel 3) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse overtuiging 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *