overtuigen engels

Business English in Practice: Persuasion (deel 1)

Heb je ooit een collega moeten overtuigen in het Engels van jouw standpunt? Of heb je ooit een bepaald idee voor een nieuw project of voorstel moeten overleggen met je collega’s of baas? De kans is heel groot dat je op deze vragen volmondig JA beantwoordt. En, de kans is ook groot dat je het met me eens bent als deze overtuigingen niet zo onbewust gaan als in je dagelijks leven.

Al helemaal niet wanneer dit óók nog eens in het Engels moet! Dan heb je opeens twee taken: naast het daadwerkelijke overtuigen moet je ook nog eens professioneel en geloofwaardig overkomen in het Engels, anders is het nog maar de vraag of je überhaupt aan overtuigen in het Engels toekomt.

In deze reeks podcasts ga ik je een aantal tips geven hoe je je persuasion-skills kunt verbeteren, aan de hand van een bekende methode. Luister ‘m snel om erachter te komen!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English in Practice: Persuasion (deel 1) over overtuigen in het Engels maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

overtuigen engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *