onderhandeling in het Engels

Business English in Practice: Negotiation (part 3)

In de derde en laatste podcast van de podcastreeks Business English in Practice – Negotiation wordt er verder ingegaan op de verschillende gesprekstechnieken die belangrijk zijn bij een zakelijke onderhandeling. Deze worden toegelicht met behulp van een groot aantal voorbeeldzinnen, die je als hulpmiddel kunt gebruiken wanneer je zelf een business English negotiation hebt. Daarnaast gaat de podcast dieper in op hoe je een onderhandeling in het Engels het beste tot zijn eind brengt.

🔗 Voor deel 1 van deze podcast: klik hier.
🔗 Voor deel 2 van deze podcast: klik hier.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English in Practice: Negotiation (part 3) maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast over een onderhandeling in het Engels te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

onderhandeling in het Engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *