HR Engels

Business English HR: Het beheren van culturele verschillen

De Human Resources sector kent vele uitdagingen, met name in een globale context. Wanneer jij als HR-professional te maken krijgt met werknemers uit verschillende landen en culturen, kan het lastig zijn om culturele verschillen goed in kaart te brengen. Al helemaal wanneer jij je werk in het Engels moet verrichten, terwijl dat niet je moedertaal is. Daarom ga ik je in deze podcast meer vertellen over hoe jij als HR-professional goed kunt functioneren in een mondiale context. Ik bespreek relevante uitdagingen en geef je belangrijke Engelse terminologie en voorbeeldzinnen die je niet kunt missen in de internationale HR-sector. HR Engels.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Business English HR: Het beheren van culturele verschillen, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast over HR Engels te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

HR Engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *