Is een cursus Business Engels wat jij zoekt?

Cursus Business Engels - Intro

Ben jij op zoek naar een cursus Business Engels, maar weet je niet wat er goed bij jouw situatie past?

Of zoek jij naar de perfecte manier om je zakelijk Engels te verbeteren?

Op deze pagina licht ik toe wat de mogelijkheden bij Improve Your Business English zijn om jouw Engelse taal te verbeteren en kom je erachter of een cursus Business English geschikt voor jou is.

Liever persoonlijk advies en contact? Plan dan via de oranje button hieronder een vrijblijvende afspraak in.

Zij gingen u voor
Cursus business Engels - Dekra
Cursus business Engels - Onior
Cursus business Engels - whyz
Cursus business Engels - I
Cursus business Engels - Translink
Cursus business Engels - Innovatec
Cursus business Engels - Unit4
Cursus business Engels - Valegis

Wat past er bij jou?

Breng nel en effectief je zakelijk Engels naar een hoger niveau.

Wil je weten welke cursus Business English bij jou past? Plan dan hier een afspraak in en we’ll figure it out.

Voor wie is een Business English cursus bedoeld?

Business english cursus - Voor wie
Een Business English cursus is bedoeld voor jou als senior business professional of ondernemer als je op je werk regelmatig in het Engels moet communiceren, of dit nu mondeling of schriftelijk is.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je plots (meer) Engels moet gaan spreken en daardoor moet schakelen omdat het bedrijf is overgenomen door een internationale partij, doordat je Engelstalige klanten of collega's krijgt of omdat je van baan bent veranderd.

Er wordt bij de cursussen gefocust op de zakelijke performance met als doel dat jij je in het Engels net zo capabel voelt als in het Nederlands, even professioneel. Daarnaast ligt de focus op een groei van je zelfvertrouwen in de Engelse taal.

Wij hebben een divers aanbod met Business English cursussen. Zo kun je bij ons een persoonlijke cursus volgen. Eén-op-één leer je om je beter te uiten in het Engels, altijd op jouw niveau. Dit kan ook als groep van hetzelfde bedrijf middels een incompany curses.

Wil je graag een cursus Business Engels volgen, maar heb je overdag geen tijd in verband met je werktijden? Ook dat is geen probleem. Wij zijn heel flexibel. Je kunt de cursussen namelijk ook online via Zoom of een andere manier van videobellen volgen, maar ook live of een combinatie van deze twee.


Wat houdt een cursus Business Engels in?

Er zijn verschillende type cursussen voor verschillende doeleinden. Door deze verscheidenheid aan cursussen is er altijd cursus die het beste bij jou of jullie bedrijf aansluit. Bovendien kan elke live training precies worden aangepast op jouw of jullie wensen en behoeften.

Uiteraard kun je ook zelf aangeven welke vorm het beste bij jou/jullie past. Van elke week een paar uur, tot 3 x een halve dag of 2 hele dagen achter elkaar. Het is maar net waarvoor je kiest.

Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde aspecten van het Engels op zakelijk gebied zelf te ontwikkelen met behulp van de trainingen op onze online academy.

Wil je bespreken welke cursus zakelijk Engels bij jou past?Watch this:

Welke cursussen zijn er voor jou?

 

Personal Coaching

Wil jij in het Engels met net zoveel impact overkomen als in het Nederlands? Vlot kunnen reageren, vol zelfvertrouwen je boodschap kunnen overbrengen en tijdens een vergadering je reactie kunnen nuanceren? Tijdens een Personal Coaching traject ben jij er 100% zeker van dat jij investeert in datgene wat jou verder gaat brengen met je zakelijk Engels.

Deze training wordt volledig aangepast aan jouw tempo, niveau en werkschema. Je volgt de training offline, via Zoom (of andere manier van videobellen) of een combinatie van beiden. Klik hier en lees meer...

Ook kun je bij ons voor een Spoedcursus Zakelijk Engels kiezen.

Bite Size Boost

Een Bite Size Boost is een quick fix om je voor te bereiden op één doel. Denk aan een glanzend interview, een vlotte presentatie, een inspirerende training of een belangrijk sollicitatiegesprek. You name it. Er wordt volledig aandacht besteed aan hetgeen dat jij nu nodig hebt. Volle focus en snel resultaat.

De boost is kort en effectief, maar door de full focus is het resultaat gegarandeerd level up en langdurig. Dus dient zich een kans aan die je niet kunt afslaan, dan is deze boost precies wat jou gaat helpen om goed beslagen ten ijs te komen! Klik hier en lees meer...

Business English Incompany

Is er binnen jullie bedrijf een groep werknemers die de communicatie naar de klant of leverancier dient te verbeteren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor een cursus Business English. We bieden namelijk praktische trainingen voor een groep werknemers binnen een bedrijf. Met Business English Incompany verbeteren de deelnemers snel hun Engelse kennis. Daardoor kunnen ze makkelijker en zelfverzekerder in het Engels communiceren.

Er zijn meerdere varianten mogelijk, van eendaagse workshops, tot trainingen van meerdere dagen of trajecten van een paar uur per week. Live of via een virtual classroom. Van tevoren wordt er een test afgenomen om het niveau van de deelnemers te bepalen, om zo van tevoren in te kunnen schatten hoe de groep moet worden samengesteld. Klik hier en lees meer...

[Online training] Back to the Basics

De no-nonsense online training Back to the Basics is dé manier om je Engels snel en voorgoed op de rit te krijgen. Of het nu gaat om het maken van goede zinnen, het afleren van werkwoordstijden die je altijd fout deed of om er zeker van te zijn dat je het inderdaad goed doet. Het volgen van deze training zal je tijd gaan besparen, zelfverzekerder maken en duidelijker doen overkomen!

Na deze training maak je zonder aarzelen goede zinnen. Je gebruikt de juiste werkwoordstijden. In je zinnen staan de woorden op de juiste plek. Als deze basis klopt kun je daarna zelfverzekerd aan de slag om je Engels goed te gaan toepassen. Klik hier en lees meer...

[audiotraining] Improve Your Vocabulary

Met de audio training Improve Your Vocabulary ga je aan de slag met het verbeteren van jouw Engelse woordenschat, zodat jij je beter kunt uiten in een professionele omgeving. De training vereist slechts minimale inspanning; namelijk 15 minuten per dag.

Dankzij de downloadbare bestanden en handige pdf’s kan het worden gedaan op het moment van de dag dat jou het beste uitkomt, zoals tijdens het wachten op een klant, in de auto of op het vliegveld. Klik hier en lees meer...

	
Business english cursus - Certificat

Tevredenheidsgarantie

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Indien blijkt dat je na afloop niet volledig tevreden bent, garanderen wij hiervoor een gepaste oplossing.

Reviews

Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Na een 10-tal lessen is het niveau en het zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen
“Nederlands is altijd de voertaal binnen ons bedrijf geweest. Na een overname zijn we in Amerikaanse handen gekomen en is de voertaal nu Engels. Dat betekent dat de rapportages, het mailverkeer enz in het Engels gaan. Mijn Engelse spreek- en schrij ...
Lees meer
Herman de Jonge - Algemeen Directeur, Unit 4
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG
Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning
“Hands on practical approach to language learning, with handy tips, and flexible session planning. Sensitive to the learning rhythm that is actually possible for the student’s time schedule and digestible cadence. Caring about the pronunciation a ...
Lees meer
Christophe Francois - Chief of Staff, AVG

Wat zijn de resultaten van een Business English cursus?

Een cursus Business Engels zorgt ervoor dat jij jouw kennis van de Engelse taal op zakelijk vlak uitbreidt, verbetert en professionaliseert. Welke cursus daar het beste bij past hangt af van wat je precies wilt of moet verbeteren: een uitbreiding van je woordenschat, betere prestaties in het mondeling en/of schriftelijk gebruik van je Engels binnen een bedrijf, het geven van Engelse presentaties of het verbeteren je grammatica.

Ben je benieuwd wat onze klanten zeggen? Lees dan hier de reviews van onder andere professionals bij Miele, AVG en Mammoet die bij ons een cursus Business English hebben gevolgd.

Wat kun je bij ons doen voordat je aan een cursus Business Engels begint?

Twijfel je nog over een Business English cursus? Dan kun je ook eerst een kijkje nemen en gebruik maken van al het materiaal dat we hebben ontwikkeld. Wij hebben zowel een blog als een podcast en daar publiceren wij wekelijks nieuwe content over verschillende thema’s op het vlak van (zakelijk) Engels, omdat we dit al jaren doen is dit echt een zeer uitgebreide bron van informatie.

Of je kunt beginnen met de gratis videotraining met daarin mijn drie beste en populairste tips om je zakelijk Engels zelf te verbeteren.

Als jij je specifieker op een bepaald thema wilt richten, kun je één van de e-boeken uit de serie Impress with your Business English bestellen. De thema's in de serie zijn uitspraak, presentatie, e-mail, het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels, vergaderen en smalltalk.

Of je kunt kiezen voor het boek Master Your Business English - Communicate with Power in 7 Simple Steps. Een methode om zelf je zakelijk Engels te verbeteren. Check de website voor meer informatie.

Plan een afspraak in en stel jouw Action Plan vast

Zet vandaag nog de eerste stap naar een hoger niveau Engels. Plan vrijblijvend een afspraak in en tijdens het gesprek bepalen we welke training het best past bij jouw wensen. Binnen 30 minuten weet je hoe we je Engels op het gewenste niveau gaan krijgen.

We willen nu al meegeven dat je echt geen talenknobbel of veel tijd nodig hebt om je Engels een boost te geven. Wij werken met elk niveau en zorgen ervoor dat je je Business English snel onder de knie hebt.

We kijken ernaar uit je te spreken en te horen over je doelen. Er zit altijd wel een training zakelijk Engels voor jou tussen. We hebben al vele professionals en bedrijven mogen begeleiden. Wacht niet langer, plan direct een afspraak met ons in.

 
Heb je nog vragen over een Business English cursus? Laat het me weten zodat ik je kan helpen!