27 maart 2017 | Writer: Anneke Drijver

Cursus Business English; iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een cursus Business English, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zoek jij naar de perfecte manier om je Engels te verbeteren? In deze blog leg ik je uit wat de mogelijkheden bij Improve Your Business English zijn om jouw Engelse taal te verbeteren en of een cursus Business English geschikt is voor jou.

Voor wie is een Business English cursus bedoeld?

Een Business English cursus is bedoeld voor professionals die op hun werk regelmatig in het Engels moeten communiceren, of dit nu mondeling of schriftelijk is. Bij de meeste Business English cursussen wordt verwacht dat de basis van het Engels wordt beheerst. Er wordt bij de cursussen gefocust op de zakelijke performance met als doel professioneel over te komen in het Engels. Ook ligt er een focus op een groei van zelfvertrouwen in de Engelse taal.

De cursus Business English kan verschillende vormen hebben. Zo kun je bij ons een persoonlijke cursus volgen, waarin ik je één-op-één op jouw niveau leer om je beter te uiten in het Engels. Heb je als bedrijf een aantal medewerkers die op zoek zijn naar een Business English cursus? Geen probleem! Je kunt bij ons namelijk ook de Engelse vaardigheden van een hele groep in één keer verbeteren. Wil je graag een cursus Business English volgen, maar heb je overdag geen tijd in verband met je baan? Ook dat is geen probleem. Je kunt de cursussen namelijk ook gewoon online via Skype volgen en als je de mogelijkheid ziet om een live training te plannen, dan is een combinatie van de twee natuurlijk ook mogelijk.

Wat houdt een cursus Business English in?

Er zijn verschillende cursussen die zich richten op verschillende vlakken van het Engels. Door de verscheidenheid aan cursussen kun je op zoek naar de cursus die het beste bij jou of je bedrijf aansluit. Bovendien kan elke live training precies worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. In onderstaand filmpje leg ik je alvast kort uit wat de meerwaarde is van een training bij Improve Your Business English:

Welke cursussen zijn er?

Er zijn verschillende Business English cursussen beschikbaar bij Improve Your Business English, die elk onderdeel zijn van een verschillend deel van de cursus Business English. Zo kun jij ervoor kiezen om specifiek datgene te trainen waarin jij je wilt verbeteren. Improve Your Business English biedt twee soorten trainingen aan: online trainingen en live trainingen.

Online trainingen

 

Improve Your Vocabulary

De audio training Improve Your Vocabulary is erop gericht om jou te helpen je Engelse woordenschat te verbeteren zodat jij je beter kunt uiten in een professionele omgeving. De training vereist slechts minimale inspanning; namelijk 15 minuten per dag. Dankzij de downloadbare bestanden en handige pdf’s kan het worden gedaan op het moment van de dag dat jou het beste uitkomt.

Instant English Boost Online

Je Engels naar een hoger niveau tillen via een online training? Instant English Boost Online richt zich op de 10 onderwerpen van de Engelse taal die het vaakst fout gaan in de praktijk. Deze training richt zich op de basis van de Engelse taal en is dus ideaal om te doen voordat je aan een Business English cursus begint. Het zorgt er namelijk voor dat je met een goede Engelse basis je zakelijk Engels kunt gaan professionaliseren.

Live trainingen

 

Personal Coaching

Wil jij in het Engels met net zoveel impact overkomen als in het Nederlands? Vlot kunnen reageren, vol zelfvertrouwen je boodschap overbrengen en ook tijdens een telefoongesprek je zegje kunnen doen? Met onze nieuwe trainingsvorm Personal Coaching ben jij er 100% zeker van dat jij investeert in datgene wat voor jou belangrijk is in zakelijk Engels. Deze training wordt volledig aangepast aan jouw tempo, jouw niveau en jouw werkschema. Deze training kan offline, via Skype of een combinatie van beiden gevolgd worden. In onderstaand filmpje een toelichting:

World Class Presentation

Houd jij regelmatig een speech in het Engels of heb je binnenkort een belangrijke presentatie in het Engels? De training World Class Presentation helpt jou om een perfecte Engelse presentatie of speech te creëren en die vol zelfvertrouwen te geven. Na afloop van de desbetreffende presentatie of speech zal er een evaluatie worden gehouden, zodat jij de nieuwe kennis die je hebt opgedaan over presenteren en speechen ook in de toekomst toe kunt blijven passen.

Business English Incompany

Is er binnen jullie bedrijf een groep werknemers die de communicatie naar de klant of leverancier dient te verbeteren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor een cursus Business English. We bieden namelijk praktische trainingen voor een groep werknemers binnen een bedrijf. Met Business English Incompany verbeteren de deelnemers snel hun Engelse kennis. Daardoor kunnen ze makkelijker en zelfverzekerder in het Engels communiceren. Er zijn meerdere varianten mogelijk, bijvoorbeeld schriftelijke communicatie of mondelinge communicatie. Een combinatie van meerdere Business English cursussen is ook mogelijk. Van tevoren wordt er een test afgenomen om het niveau van de deelnemers te bepalen, om zo precies op het juiste level te beginnen.

Wat zijn de resultaten van een Business English cursus?

Een cursus Business English zorgt ervoor dat jij jouw kennis over de Engelse taal uitbreidt, verbetert en professionaliseert. De keuze voor de cursus ligt eraan op welk gebied jij je wilt verbeteren: een uitbreiding van je woordenschat, betere prestaties in het mondeling en/of schriftelijk gebruik van Engels binnen een bedrijf, Engelse presentaties of je grammatica. Ben je benieuwd naar wat andere klanten zeggen? Lees dan hier de testimonials van onder andere professionals bij Miele, AVG en Mammoet die bij ons een cursus Business English hebben gevolgd.

Wat kun je bij ons doen voordat je aan een cursus Business English begint?

Twijfel je nog over een Business English cursus? Begin eerst eens bij één van de andere materialen die wij hebben ontwikkeld! Allereerst hebben we een blog waarop wekelijks een artikel verschijnt over verschillende thema’s binnen (zakelijk) Engels.

Daarnaast kun je een gratis whitepaper downloaden waarin je leest waarom middelbare school Engels niet voldoet in de zakelijke wereld en hoe je deskundig en professioneel overkomt in het Engels.

Als jij je specifieker op een bepaald thema wilt richten, kun je één van de e-boeks uit de serie Impress with your Business English bestellen. De thema’s in de serie zijn uitspraak, presentatie, e-mail en het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

Wil je jouw bestaande kennis van het Engels op cruciale gebieden voor zakelijk Engels vergroten? Dan kun je hier meer lezen over mijn boek Master Your Business English, dat je in 7 stappen langs de belangrijkste punten van zakelijk Engels leidt.

Heb je nog vragen over een Business English cursus? Laat het me weten zodat ik je kan helpen!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *