Cursus business engels - Business english cursus

Cursus Business English; iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een cursus Business English, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zoek jij naar de perfecte manier om je Engels te verbeteren? Op deze pagina leg ik je uit wat de mogelijkheden bij Improve Your Business English zijn om jouw Engelse taal te verbeteren en of een cursus Business English geschikt is voor jou.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Voor wie is een Business English cursus bedoeld?

Een Business English cursus is bedoeld voor professionals die op hun werk regelmatig in het Engels moeten communiceren, of dit nu mondeling of schriftelijk is. Bij de meeste Business English cursussen wordt verwacht dat er al enige kennis van de taal is. Er wordt bij de cursussen gefocust op de zakelijke performance met als doel professioneel over te komen in het Engels. Ook ligt er een focus op een groei van zelfvertrouwen in de Engelse taal.

Wij hebben diverse Business English cursussen. Zo kun je bij ons een persoonlijke cursus volgen. Eén-op-één word je geleerd om je beter te uiten in het Engels, altijd op jouw niveau. Heb je als bedrijf een aantal medewerkers die op zoek zijn naar een Business English cursus? Geen probleem! Je kunt bij ons namelijk ook de Engelse vaardigheden van een hele groep in één keer verbeteren.

Wil je graag een cursus Business Engels volgen, maar heb je overdag geen tijd in verband met je baan? Ook dat is geen probleem. Je kunt de cursussen namelijk ook ’s avonds volgen, gewoon online via Zoom of een andere vorm van videobellen zodat je zo min mogelijk tijd verspilt.

Bespreken of en welke cursus Business English bij jou past?

 

Wat houdt een cursus Business Engels in?

Er zijn verschillende cursussen die zich richten op verschillende vlakken van het Engels. Door de verscheidenheid aan cursussen kun je op zoek naar de cursus die het beste bij jou of je bedrijf aansluit. Bovendien kan elke live training precies worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Wil je vast een indruk krijgen van wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan onderstaand filmpje even:

Welke cursussen zijn er?

Er zijn verschillende Business English cursussen beschikbaar bij Improve Your Business English, die elk onderdeel zijn van een verschillend deel van de cursus Business English. Zo kun jij ervoor kiezen om specifiek datgene te trainen waarin jij je wilt verbeteren. Improve Your Business English biedt twee soorten trainingen aan: online trainingen en live trainingen.
 

Online trainingen

Improve Your Vocabulary

Met de audio training Improve Your Vocabulary ga je aan de slag met het verbeteren van jouw Engelse woordenschat, zodat jij je beter kunt uiten in een professionele omgeving. De training vereist slechts minimale inspanning; namelijk 15 minuten per dag. Dankzij de downloadbare bestanden en handige pdf’s kan het worden gedaan op het moment van de dag dat jou het beste uitkomt.

Improve your Grammar

De no-nonsense online training Improve your Grammar is dé manier om je Engels snel en voorgoed op de rit te krijgen. Of het nu gaat om het maken van goede zinnen, het afleren van werkwoordstijden die je altijd fout deed of om er zeker van te zijn dat je het inderdaad goed doet. Het volgen van deze training zal je tijd gaan besparen, zelfverzekerder maken en duidelijker doen overkomen!

Na deze training maak je zonder aarzelen goede zinnen. Je gebruikt de juiste werkwoordstijden. In je zinnen staan de woorden op de juiste plek. Je geheugen is weer opgefrist en je hoeft geen drempel meer over om over te schakelen naar het Engels.

Trainingen met een taalcoach

Personal Coaching

Wil jij in het Engels met net zoveel impact overkomen als in het Nederlands? Vlot kunnen reageren, vol zelfvertrouwen je boodschap overbrengen en ook tijdens een telefoongesprek je zegje kunnen doen? Met onze nieuwe trainingsvorm Personal Coaching ben jij er 100% zeker van dat jij investeert in datgene wat voor jou belangrijk is in zakelijk Engels.

Deze training wordt volledig aangepast aan jouw tempo, niveau en werkschema. Je volgt de training via Zoom of een andere manier van videobellen.

Business English Incompany

Is er binnen jullie organisatie een groep werknemers die de communicatie naar de klant of leverancier dient te verbeteren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor een cursus Business English. We bieden namelijk praktische trainingen voor een groep werknemers binnen een bedrijf.

Met Business English Incompany verbeteren de deelnemers snel hun Engelse kennis. Daardoor kunnen ze makkelijker en zelfverzekerder in het Engels communiceren. Er zijn meerdere varianten mogelijk, bijvoorbeeld schriftelijke communicatie of mondelinge communicatie. Een combinatie van meerdere Business English cursussen is ook mogelijk. Van tevoren wordt er een test afgenomen om het niveau van de deelnemers te bepalen, om zo precies op het juiste level te beginnen.

Bite Size Boost

Een Bite Size Boost is een quick fix om je voor te bereiden op één doel. Denk aan een glanzend interview, een vlotte presentatie of een rapport dat er professioneel uitziet. You name it. Er wordt volledig aandacht besteed aan hetgeen dat jij nu nodig hebt. Volle focus en snel resultaat.

De training is kort en effectief, maar door de full focus is het resultaat van deze boost gegarandeerd level up en langdurig. Dus ontstaat er spontaan een kans en dient je Engels hiervoor op maximaal niveau te zijn. Dan is deze training iets voor jou.

Je kunt bij ons ook voor een Spoedcursus Zakelijk Engels kiezen.

Samen bespreken welke training het beste bij jouw situatie past? En hoe we dit op het gewenste niveau krijgen?

 

Zo klink je al je Steenkolenengels spreekt:

Wat zijn de resultaten van een Business English cursus?

Een cursus Business Engels zorgt ervoor dat jij jouw kennis over de Engelse taal uitbreidt, verbetert en professionaliseert. De keuze voor de cursus ligt eraan op welk gebied jij je wilt verbeteren: een uitbreiding van je woordenschat, betere prestaties in het mondeling en/of schriftelijk gebruik van Engels binnen een bedrijf, Engelse presentaties of je grammatica.

Ben je benieuwd naar wat andere klanten zeggen? Lees dan hier de reviews van onder andere professionals bij Miele, AVG en Mammoet die bij ons een cursus Business English hebben gevolgd.

Voordat je aan een cursus Business Engels begint

Twijfel je nog over een Business English cursus? Begin eerst eens bij één van de andere materialen die wij hebben ontwikkeld! Allereerst hebben we een blog waarop wekelijks een artikel verschijnt over verschillende thema’s binnen (zakelijk) Engels.

Als jij je specifieker op een bepaald thema wilt richten, kun je één van de e-boeken uit de serie IMPRESS with your Business English bestellen. De thema’s in de serie zijn uitspraak, presentatie, e-mailen, smalltalk, vergaderen en het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

Wil je jouw bestaande kennis van het Engels op cruciale gebieden voor zakelijk Engels vergroten? Dan kun je hier meer lezen over mijn boek Master Your Business English, dat je in 7 stappen langs de belangrijkste punten van zakelijk Engels leidt.

Plan een afspraak in en stel jouw English Action Plan vast

Zet vandaag nog de eerste stap naar een hoger niveau Engels. Je kan bij ons een afspraak inplannen. Tijdens het gesprek gaan we bepalen welke training het best past bij jouw wensen. Binnen 30 minuten weet je hoe jij je Engels op het gewenste niveau gaat krijgen. We willen nu al meegeven dat je echt geen talenknobbel of veel tijd nodig hebt om je Engels een boost te geven. Wij werken met elk niveau en zorgen ervoor dat je snel je Business English onder de knie hebt.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te horen over je doelen. Er zit altijd wel een cursus zakelijk engels voor jou tussen. We hebben al vele professionals en bedrijven mogen helpen. Wacht niet langer, plan direct een afspraak met ons in.

 
Heb je nog vragen over een Business English cursus? Laat het ons weten zodat we je kunnen helpen!

BewarenBewaren

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *