brits amerikaans eten

Brits vs. Amerikaans: the Food Edition

Op dit blog heb je al eerder van alles kunnen lezen over de verschillen tussen Brits en Amerikaans. Zo hebben we het bijvoorbeeld gehad over verschillen in spelling en accent. Maar ook in het vocabulaire verschillen Brits en Amerikaans erg van elkaar! Op onderstaande poster kun je overzichtelijk een aantal verschillen zien als het gaat om Brits Amerikaans eten. Handig als je binnenkort een zakelijk etentje hebt met of Britten of Amerikanen: dan weet je precies wat je wel en niet moet zeggen.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Brits Amerikaans eten

 
brits amerikaans eten

Leestip
Wil je meer weten over het verschil tussen Brits en Amerikaans? Bestel dan HIER ons e-boek “IMPRESS je Engelstalige klanten” vol uitleg over de verschillen tussen BritsEngels en AmerikaansEngels!

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *