engelse social media post

Brilliant Blogging

Als succesvol ondernemer of professional is het misschien niet vaak voorgekomen dat je je veel bezighoudt met het schrijven van blogs en/of andere posts in het Engels. Wat nou als je de vraag krijgt of je af en toe een blog of andere post kan schrijven voor jouw bedrijf, en ook nog in het Engels, zoals een Engelse social media post?

Help: een bepaalde schrijfstijl aannemen is al best lastig, laat staan in een taal die niet jouw moedertaal is! Deze podcast gaat daarom in op een aantal tips die het schrijven van een Engelstalige blog en/of andere post wat makkelijker maken. Daarnaast laat deze podcast zien dat bloggen ook helpt bij het ontwikkelen van betere Engelse writing skills!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Brilliant Blogging, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Engelse social media post 

📢 Jouw woordenschat zakelijk Engels vergroten?

Dat kan op een eenvoudige manier met de audiotraining: Improve Your Vocabulary. Een done-for-you training om in 10 minuten per dag jouw zakelijke woordenschat uit te breiden. Voor een professioneel, genuanceerd en gevarieerd vocabulaire. Precies wat jij nodig hebt! Klik hier voor alle info over deze audiotraining. Je zakelijk Engelse woordenschat vergroten was nog nooit zo makkelijk!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *