bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden in het engels

Word expert in bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden!

In deze podcast gaat het over één van je – waarschijnlijk – minder favoriete onderdelen: de Engelse grammatica. Want weet jij wanneer je wel of geen bijwoord moet gebruiken? Wat een bijwoord ook alweer is? Of misschien het verschil tussen een bijwoord en een bijvoeglijk naamwoord? Oók dit onderdeel is belangrijk als je het Engels goed onder de knie wilt hebben, en daarom besteden we hier ook aandacht aan met een makkelijke uitleg over bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden in het Engels, zodat jij aan het eind van de podcast precies weet hoe het zit.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Word expert in bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden in het engels 

⭐️ Nooit meer nadenken over een goede Engelse zin?

Met de online training Improve Your Grammar kun je zelf aan de slag om je grammatica op orde te krijgen. Vervoegingen, werkwoordstijden en woordvolgorde. Zo fijn om deze kennis paraat te hebben. Klik hier voor alle info over deze praktische en duidelijk opgezette online training. Een goede basis is goud!

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *