Britse cultuur

De Britse cultuur en de verschillen met Nederland: bijspijkercursus

Yes! Het kan eindelijk weer: op zakenreis. Reizen voor de zaak heeft de afgelopen twee jaar natuurlijk op een laag pitje gestaan door… you know what… maar gelukkig is het de laatste tijd alweer een stuk gebruikelijker. Of het nu voor een congres, een vergadering, of bespreking met internationale collega’s en/of zakenrelaties in een ander land is: we reizen er met z’n allen weer flink op los!

Maar… misschien is je culturele kennis over andere landen een beetje weggezakt in de afgelopen twee jaar. Wanneer je in gesprek bent met internationale collega’s, gaat het namelijk niet alleen om het juiste gebruik van Engelse woorden, zinnen, en grammatica. Er komt ook een stukje cultuur bij kijken! Dingen die voor ons Nederlanders heel normaal zijn, kunnen in andere landen en culturen heel anders overkomen… of andersom! Daarom geef ik je in deze podcast een bijspijkercursus cultuur. Met vandaag op de planning: Nederland versus the United Kingdom over de Britse cultuur en de verschillen met Nederland.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: De Britse cultuur en de verschillen met Nederland: bijspijkercursus, maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

Britse cultuur 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *