engelse kennis verbeteren

Must-Reads: de beste artikelen om je Engelse kennis te verbeteren

Wil jij je Engelse kennis verbeteren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Speciaal voor jou zetten we onze 5 populairste artikelen met de beste tips op een rijtje!

Veel van deze artikelen dekken de basis van de Engelse taal, en zijn daarom handig om mee te beginnen. Tip: je Engelse kennis verbeteren gaat stap voor stap. Ga al deze artikelen daarom niet in één keer langs, maar sla ze op en plan een moment in waarin jij het artikel écht goed gaat lezen en gaat bedenken hoe jij de tips kunt toepassen.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Verbeter je Engels met…

1. Engels verbeteren – 63 tips

Met maar liefst 63 tips móeten er wel een paar bijzitten die perfect aansluiten op jouw ideale manier van leren. Klik hier voor het artikel.

2. Je CV vertalen naar het Engels in 10 stappen

Met de internationale arbeidsmarkt is een Engels CV niet meer weg te denken. Helaas is een CV niet iets dat je zomaar door Google Translate kunt halen, maar moet je dit met aandacht vertalen. Sla dit artikel op als je plannen hebt om te gaan solliciteren bij internationale bedrijven of in het buitenland. Klik hier voor het artikel.

3. 10 regels voor hoofdlettergebruik in het Engels

Hoe zat het ook alweer met talen en culturen, wel of niet met een hoofdletter? Als je dit artikel naast je Engelse tekst houdt, kun je makkelijk checken op hoofdletters en zo de tekst foutloos (in ieder geval, wat betreft de hoofdletters) de deur uit doen! Klik hier voor het artikel.

4. Help de telefoon gaat!

Omdat we weten dat het écht niet ideaal is om na het horen van je ringtone uit het niet over te schakelen van Nederlands naar Engels, hebben we hier handige tips om je voor te bereiden. En een aantal voorbeeldzinnen die je zo uit kunt printen en bij je bureau kunt plakken om te spieken! Klik hier voor het artikel.

5. Help! Een Engels sollicitatiegesprek!

Welke vragen er langs zouden kunnen komen en hoe je de eventuele antwoorden daarop formuleert? Lees het hier in dit artikel.

Heel veel succes met je Engelse kennis verbeteren. Laat het weten in een reactie als je op zoek bent naar meer opties.

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *