beslissingen maken in het engels

Beslissingen maken in het Engels (en daarover praten)

Op één dag maak je ongeveer 30.000 keuzes. Dat betekent een hele hoop beslissingen op de werkvloer. Hoe kun je de belangrijke beslissingen die je maakt in het Engels verantwoorden, uitleggen en erover praten? Bijvoorbeeld in een vergadering? In deze podcast hoor je handige termen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Beslissingen maken in het Engels (en daarover praten), maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

beslissingen maken in het engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *