assertiviteit engels

Assertieve Communicatie: Zo doe je het!

Assertiviteit in het Engels. Een belangrijk begrip en een nog belangrijkere stijl van communiceren. Deze podcast behandelt als eerst kort en bondig wat assertiviteit precies is, samen met een uitleg over welke voordelen assertiviteit met zich meebrengt. Vervolgens behandelt de Podcast de combinatie van assertiviteit in Engelse communicatie, waarom is het bijvoorbeeld belangrijk? Er zijn veel tips en tricks en er wordt uitgebreid uitgelegd hoe assertiviteit in het Engels het beste over te brengen is met behulp van handige voorbeeldzinnen.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: Assertieve Communicatie: Zo doe je het! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

assertiviteit Engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *