e-boeken zakelijk Engels

Artikel 300! IMPRESS met 6 praktische tips uit onze e-boeken

Dit artikel over onze e-boeken zakelijk Engels is niet zomaar een artikel… dit is namelijk het 300e blogbericht van Improve Your Business English! Sinds het eerste artikel gepubliceerd werd op onze website op 27 januari 2014, zijn er elke week interessante, leerzame en leuke artikelen verschenen die jou helpen met het verbeteren van jouw zakelijk Engels.

Zelf aan de slag om je zakelijk Engels te verbeteren?

Het 300e artikel is reden voor een feestje, want zo’n aantal is niet niks. Daarom geef ik jou in deze blog uit alle e-boeken zakelijk Engels die Improve Your Business English tot nu toe heeft uitgegeven één tip die je direct kunt toepassen wanneer je Engels spreekt. En, als kers op de taart geef ik je ook één tip uit het e-boek dat vandaag verschijnt!

E-boeken zakelijk Engels

 

IMPRESS in een Engelse meeting

Dit e-boek beantwoordt 7 vragen over vergaderen in het Engels. Eén van de vragen die behandelt wordt, is: hoe overtuig ik andere deelnemers? Het kan namelijk in het Nederlands al moeilijk zijn om je ideeën duidelijk en georganiseerd over te brengen, laat staan in het Engels! De gouden tip die dit e-boek je meegeeft is: houd vast aan een vaste volgorde.
✓ Mening: zeg duidelijk wat je mening over een bepaald onderwerp is.
✓ Argument: vul je mening aan met een ondersteunend argument
✓ Voorbeelden: versterk de argumenten met voorbeelden.
✓ Uitleg: leg uit hoe je met deze voorbeelden kan zien waarom andere deelnemers ook jouw mening moeten hebben.
✓ Conclusie: sluit af met een korte samenvatting van wat je zojuist gezegd hebt.

Benieuwd geworden naar dit e-boek? Klik hier om naar de website van het e-boek te gaan, of klik op de titel van het boek hierboven!

IMPRESS met je Engelse presentatie

In dit e-boek wordt in 10 stappen uitgelegd hoe je een fabulous presentatie in het Engels neerzet. Na het uitzoeken en vertalen van de belangrijkste termen/thema’s in jouw presentatie, is het heel erg belangrijk dat je deze nog eens checkt. Maar, hoe doe je dit? Een handige tip is dat je in Google ook kunt zoeken op abeeldingen als een woord daar geschikt voor is. Als je geen afbeeldingen vindt of slechts een paar, dan moet je misschien op zoek naar een andere term.

Benieuwd geworden naar dit e-boek? Klik hier om naar de website van het e-boek te gaan, of op de titel van het boek hierboven!

IMPRESS met je Engelse uitspraak

Dit e-boek geeft je 10 tips om van je Nederlandse uitspraak af te komen wanneer je Engels spreekt. Eén tip die belicht wordt in dit boek is: aap de expert na! Als je een tijd heel bewust naar de Britse of Amerikaanse tv of radio luistert, kan je je uitspraak oefenen door dat wat je hoort na te praten. Zelfs als je niet weet wat het precies betekent! Dit is heel effectief omdat je je puur richt op het geluid en de verschillende klanken.

Benieuwd geworden naar dit e-boek? Klik hier om naar de website van het e-boek te gaan, of op de titel van het boek hierboven!

IMPRESS met je Engelse e-mail

In 5 stappen legt dit e-boek je uit hoe je een professionele Engelse e-mail schrijft. Naast een handige manier van aanpak en meer dan tien verschillende uitgewerkte voorbeelden, geeft het boek je een aantal standaardzinnen die jij zo kan kopiëren en plakken naar je Engelse e-mail. Bijvoorbeeld:

✓ With reference to your email of the 25th of February, I am writing you to schedule a follow-up meeting.
✓ I am writing to enquire about your company’s return and exchange policy.
✓ If you require any further information, feel free to contact me.
✓ We look forward to a successful working relationship in the future.

Benieuwd geworden naar dit e-boek? Klik hier om naar de website van het e-boek te gaan, of op de titel van het boek hierboven!

IMPRESS je Engelstalige klanten

Dit e-boek geeft je alle ins and outs over de verschillen tussen BritsEngels en AmerikaansEngels. Wist je bijvoorbeeld dat Amerikanen de present perfect (I have worked) minder vaak gebruiken dan Britten? In het BritsEngels zou je bijvoorbeeld eerder zeggen: I’ve already eaten my lunch, terwijl Amerikanen eerder I already ate my lunch zeggen. Daarnaast zit er een enorm verschil in veel verschillende woorden. Zo zeggen Britssen liever cinema terwijl Amerikanen the movies of movie theater zeggen.

Benieuwd geworden naar dit e-boek? Klik hier om naar de website van het e-boek te gaan, of op de titel van het boek hierboven!

🚀 En vandaag… lanceren we het nieuwste e-boek!

IMPRESS met je Engelse smalltalk

Iedereen doet het bijna onbewust: een kletspraatje over niet-zakelijke onderwerpen zoals sport, actualiteiten, nieuws, familie, cultuur, of het weer. Maar hoe doe je dit nu op een professionele manier? Hier volgen een aantal do’s die jouw smalltalkskills naar een hoger level tillen!
✓ Begin met een simpele ijsbreker
✓ Vraag veel en vraag door
✓ Gebruik overeenkomsten
✓ Luister goed naar het antwoord en pas je reactie hierop aan
✓ Open vragen en antwoorden zijn key!

Deze tips uit de e-boeken zakelijk Engels kun je direct toepassen op je taalgebruik om je zakelijk Engels te verbeteren! Zoek je nog iets om te lezen? Dan kan ik je dus aanraden om eens naar https://www.improveyourbusinessenglish.nl/blog/ te gaan, tussen de 300 artikelen staat vast en zeker iets interessants!

💼 Wil je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *