idee in het Engels overbrengen

And that’s how you make it stick!

Een goed idee hebben is fijn, maar vervolgens moet je er ook voor kunnen zorgen dat anderen ook inzien dat het een goed idee is. Hoe kun je je idee in het Engels overbrengen? Voordat mensen ook daadwerkelijk in je idee geloven, is het belangrijk om er allereerst voor te zorgen dat je idee blijft plakken. And that’s how you make your ideas stick!

In deze podcast deel ik een aantal tips die je hierbij helpen. Deze kun je toepassen op presenteren, vergaderen, pitchen, negotiating… noem maar op.

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: And that’s how you make it stick! maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

idee in het Engels overbrengen 

🗣️ Wil je je Engelse pitch of presentatie voorbereiden met een professional?

Dat kan! Speciaal hiervoor is de Bite Size Boost, een kort traject van 4 uur om je klaar te stomen voor dat ene belangrijk doel. Volledig ingezoomd op dat wat jij nu nodig hebt. Vol erin en snel resultaat. Klik hier voor meer info of om je meteen aan te melden voor een Bite Size Boost.

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *