online games Engels verbeteren

5x Online games om je Engels te verbeteren

Twee weken geleden heb ik je over 5 bordspellen verteld, die je perfect in kunt zetten om jouw Engels te verbeteren. (Nog niet gelezen? Dat kan via deze link: 5 bordspelletjes om je Engels te verbeteren.) Dat is nog eens een leuke manier van Engels leren! Zoals ik in dat artikel heb beloofd, geef ik je vandaag de online variant. Want je bent natuurlijk niet altijd in de gelegenheid om er een compleet bordspel bij te pakken. Ben jij een fan van online spellen? Dan zit je bij dit artikel over online games om je Engels te verbeteren helemaal goed!

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Online games om je Engels te verbeteren

 
Er zijn talloze spellen te vinden op het internet. Sommige zijn daadwerkelijk gemaakt om je Engels te verbeteren, en andere juist helemaal niet. Hoe dan ook, er zijn enorm veel leuke online games te vinden die jij in kunt zetten om je Engels te leren, oefenen en verbeteren! Alle spelletjes in dit artikel zijn geschikt voor alle taalniveaus. Zo kun je alles uitproberen op jouw eigen niveau.

Wordshake

Level: voor alle taalniveaus
Hét spel om je Engelse woordenschat te verbeteren. In dit spel krijg je 16 letters, waarmee je in 3 minuten zo veel mogelijk Engelse woorden moet bedenken. Voor elk woord krijg je punten. Zo train je je hersens om je Engelstalige woordenschat zo goed mogelijk te activeren!

4 Pics 1 Word

Level: voor alle taalniveaus
In deze app krijg je 4 afbeeldingen te zien. Jouw taak? Ga opzoek naar de overlapping tussen deze vier afbeeldingen. Wat hebben tea, lava, the sun, en fire met elkaar gemeen? Ze zijn alle vier hot. Oké, deze is misschien makkelijk: maar don’t underestimate the game: je wordt namelijk flink aan het denken gezet!

The Grammar of Doom (GameZone)

Level: voor alle taalniveaus (maar kan iets lastiger zijn als je een beginnende taalspreker bent).
Hou je van avontuurlijke games? Dan is dit vast iets voor jou. In dit retro spel ga je op zoek naar geheimen die in een oude tempel verborgen liggen. Het is een beetje Indiana Jones meets English class. De puzzels in de tempel kunnen worden opgelost met Engels taalgebruik. Om het spel uit te spelen moet je je Engels grammatica en woordenschat skills gebruiken om de puzzels op te lossen!

Sporcle

Level: voor alle taalniveaus
Dit is dan wel een website en geen specifieke game, maar Sporcle is echt dé perfecte plek voor alle puzzels en quizzen. De website noemt zichzelf niet voor niets World’s Largest Trivia Quiz Website! Zoek op ‘English Language quiz’ en de honderden (misschien wel duizenden) zoekresultaten zullen zorgen voor uren vermaak met allemaal verschillende soorten taalpuzzels.

Wordfeud

Level: voor alle taalniveaus
Je hebt vast al wel eens gehoord van deze app. De kans is groot dat je ‘m misschien al wel eens gespeeld hebt. Maar heb je hem ook in het Engels gedaan? Wordfeud is de perfecte manier om op een leuke manier met je collega’s, familie of vrienden je Engels te verbeteren. Stel de taal in op Engels en leg woorden met de letters die je krijgt. Op die manier ga je wederom aan de slag met je Engelse woordenschat. En pak er eens een woordenboek bij! Dit is zeker niet valsspelen, want zo stimuleer je jezelf om op zoek te gaan naar woorden die je misschien eerder nog niet kende.

Tot slot
Er zijn natuurlijk nog véél meer games te bedenken die je kunt inzetten om je Engels te verbeteren. Wat dacht je van spellen zoals The Sims, Call of Duty, of games die je op een PlayStation, Xbox of Nintendo kunt spelen. Door zulke spellen in het Engels te spelen, word je ondergedompeld in een bijzondere wereld die ook nog eens compleet in het Engels is. Reken maar dat jij op een leuke manier je Engels bijspijkert!

Ken jij nog een leuke game die je kunt gebruiken om Engels te leren? Laat het ons weten in de reacties!

🚀 Wil je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *