best beluisterde engelse podcasts

De 5 best beluisterde Engelse podcasts

Er lijken inmiddels zoveel manieren te zijn om je Engels te verbeteren dat je misschien door de bomen het bos niet meer kunt zien. Want waar moet je nu beginnen? En waar vind je nu echt waar je naar op zoek bent?

Met meer gemak Engels spreken? Zo doe je dat! (Spoiler: je hoeft niet terug de schoolbanken in.)

Afgelopen week zetten wij onze must-reads, onze 5 populairste artikelen om je Engels te verbeteren voor je op een rijtje. Deze week gaan we de 5 best beluisterde Engelse podcasts voor je af, die vol praktische tips zitten om je Engelse vaardigheden te vergroten. Voor op je to listen-lijstje!

En nog één belangrijk detail wat ook vorige week ter sprake kwam: je Engelse kennis verbeteren gaat stap voor stap. Ga al deze podcasts daarom niet in één keer langs, maar sla ze op en plan een moment in waarin jij echt goed naar de podcast gaat luisteren en gaat bedenken hoe je de tips in je dagelijks leven kunt integreren.

De 5 best beluisterde Engelse podcasts

 
Klik op een van de titels hieronder om naar de desbetreffende aflevering te gaan.

1. 7 foolproof netwerkvragen
Oops… Je bent aanwezig in een internationale netwerkbijeenkomst en weet écht niet meer wat je vragen moet om het gesprek gaande te houden. Alle standaard introductievragen zijn al gesteld, maar je kunt geen geschikte vragen meer bedenken in het Engels. 7 ‘gegarandeerd goed’ vragen vind je in deze podcast!

2. Ook jij kunt onderhandelen in het Engels!
Verbeter je onderhandelpositie in het Engels! Wij Nederlanders zijn van nature heel direct en dat wordt helaas niet altijd gewaardeerd door buitenlanders. Onderhandelen in het Engels vereist dus een bepaalde voorbereiding en achtergrondkennis, waar je meer over hoort in deze podcast.

3. Google Translate en zakelijk Engels
Hoewel Google Translate zich steeds ontwikkelt en steeds beter wordt, kan het nog steeds een echte no-go zijn voor je zakelijke teksten. Hoe vaak er ook een vertaling uit komt die wél klopt. In deze podcast hoor je alles over de mechanismen achter Google Translate en welke alternatieven je kunt gebruiken.

4. Let’s talk about you!
Er zijn genoeg momenten dat je jezelf moet voorstellen in het Engels, bijvoorbeeld een netwerkborrel, een introductie tijdens een presentatie of tijdens een sollicitatie. Hoe jij jezelf op een duidelijke en professionele manier beschrijft in het Engels? Dat hoor je in deze podcast!

5. Een Engelse sollicitatie afnemen
As jij recruiter of werkgever bent van een internationaal bedrijf, zit het er dik in dat er een moment komt dat je in het Engels sollicitaties af moet gaan nemen. Wat kun je verwachten bij zo’n gesprek en waar moet je aan denken? Bereid je met deze podcast tot in de puntjes voor op het afnemen van de sollicitatie.

Over welk onderwerp wil jij graag een podcast horen? Laat het ons hieronder weten!

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

Reacties (4)

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *