vertaalmachines zakelijk engels

3x vertaalmachines zakelijk Engels: welke gebruik jij het liefst?

Je kent het vast wel: je bent een e-mail aan het schrijven of een presentatie aan het voorbereiden, en je komt er net niet uit hoe je een zin correct formuleert, hoe je bepaalde woorden vertaalt, en hoe je de context kloppend maakt. Heel erg veel mensen zijn in zulke situaties geneigd om snel met een online vertaalmachine een aantal zinnen te vertalen. En deze vervolgens, door kopiëren en plakken, meteen te gebruiken.

Je raadt het misschien al: vandaag ga ik het met je hebben over online vertaalmachines voor zakelijk Engels. Er zijn er namelijk best een aantal, en ik zet de meest gebruikte voor je op een rijtje. Vervolgens spreek ik ze kort door zodat jij precies weet welke je juist wel of beter niet kunt gebruiken voor jouw zakelijk Engels.

🔗 Benieuwd geworden naar het artikel dat ik in de podcast noemde? Klik hier om Waarom Google Translate niet geschikt is voor zakelijk Engels te lezen!

Quick and Easy Tips for your Business English

Deze podcast aflevering: 3x vertaalmachines zakelijk Engels: welke gebruik jij het liefst? maakt deel uit van de serie Quick and Easy Tips for your Business English, met als host Anneke Drijver.

🎧 Podcast linkjes

Klik op een van de volgende linkjes om direct naar de podcast te luisteren: SoundCloud, iTunes of YouTube.

Op je smartphone

Het is ook mogelijk om op je smartphone naar de podcast te luisteren. Dit kan door de desbetreffende app te openen (misschien eerst downloaden) en te zoeken op de naam van de podcast: Quick and Easy Tips for your Business English. De podcast is te beluisteren op SoundCloud, iTunes of YouTube. Je kunt de aflevering ook downloaden zodat je bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren.

vertaalmachines zakelijk engels 

🚀 Hoe kun je jouw zakelijk Engels SNEL professionaliseren?

Let us help! Wij leren je graag hoe je beter in het Engels kunt communiceren. Met meer gemak, impact en zelfvertrouwen. Wil je weten hoe? Neem dan snel een kijkje bij ons praktijkgerichte aanbod van zowel live als online trainingen. Volg de link naar alle: zakelijk Engels trainingen. Of maak direct een – vrijblijvende – afspraak door hier te klikken.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *