100 x thanks!

Het laatste blogartikel van 2015 is ook nog eens het 100e artikel! Wat een mijlpaal! Al honderd keer hebben we elke week over allerlei onderwerpen geschreven met betrekking tot zakelijk Engels. Artikelen waarmee we proberen om jou te inspireren je Engels te verrijken en te verbeteren, zodat je met meer gemak en impact kunt communiceren.

3 successtrategieën om je zakelijk Engels een boost te geven

2015 was een mooi jaar!

 

Mijn persoonlijke top 3!
Ter gelegenheid van dit 100e blog heb ik een top 3 van mijn favoriete artikelen voor je samengesteld.
1. Dé fout in het Engels die ik het vaakst hoor (en dat is nog steeds zo 😉 Vermijd deze fout eens en voor altijd!
2. Beste tip ever to improve your Business English (en dat vind ik nog altijd…) Als je dit consequent doet, zul je het verschil snel merken.
3. Color your Business English. Een van de vele artikelen over het verrijken van je taal dmv uitdrukkingen. Een prachtige tool om je duidelijker en gevarieerder uit te drukken.

En dan…
Zo vlak na kerst, aan het einde van het jaar is het een mooi moment om even achterom te kijken. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar voor Improve Your Business English. Zo bijzonder! Een paar van de highlights, het was moeilijk om een keuze te maken, maar dit zijn ze…

2015 in vogelvlucht
Dit jaar begon in januari met de eerste Instant English Boost Online met maar liefst 70 deelnemers. De onderwerpen sloegen zo aan, dat deze training de eerste training wordt in het prachtige online leerplatform dat begin volgend jaar live gaat.
Sinds april blog ik regelmatig voor Port4Growth, een platform voor groeiondernemers. Het laatste artikel was Yes, please. Be polite! Port4Growth is een mooie organisatie met erg leuke initiatieven.
In juni ben ik met mijn kantoor verhuisd naar de Dorpsstraat 45a te Schoonrewoerd en vanaf juli werkt Pleuni met hart en ziel mee aan de groei van Improve Your Business English. En dat is zo ontzettend fijn!
In oktober heb ik gepitcht op het hoofdkantoor van de AbnAmro bij het event van Six Handshakes. Een bijzondere ervaring. Ik heb hier zo veel waardevolle contacten gelegd.
Eind november is de prachtige nieuwe website live gegaan. Ik ben enorm blij met het resultaat. Daarnaast is die maand ook het nieuwste e-boek verschenen in de serie Improve with your Business English. Impress met je Engelse uitspraak – 10 tips om van je Hollandse uitspraak af te komen.(Heb jij ‘m al gedownload?) En de klap op de vuurpijl… absoluut het radio interview bij BNR.

2015 was een mooi jaar! Waar ik trouwens ook bijzonder trots op ben is dat het aantal fans op de Facebook pagina van Improve Your Business English verdrievoudigd is. No wonder, want dagelijks posten we hier verschillende tips. Volg jij ons al?

Collage 2015

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de fantastische klanten! Het kloppend hart van Improve Your Business English. Dat is echt het enige waarvoor ik het doe. Ik wil dat jij je boodschap, dat wat jij in deze wereld te doen hebt, met meer impact internationaal kunt communiceren!

2016
Ik kijk zo enorm uit naar het volgend jaar. Onze focus zal in 2016 liggen op de prachtige online trainingen die al zo goed als klaar zijn en mijn boek. Het boek Master Your Business English – Communicate with Power in 7 Simple Steps is klaar (een poosje al), maar er ontbrak nog iets voor mijn gevoel en daar ben ik nu druk mee bezig. Er komt een serie interviews met topmensen uit het internationale bedrijfsleven in met tips over zakendoen op internationaal niveau. De eerste gesprekken heb ik begin volgend jaar en ook het voorwoord wordt geschreven door een topondernemer. Ik verklap nog niet wie, maar ik ben er heel erg blij mee (heel erg blij.)

En last but nog least, wens ik jou een gezellige jaarwisseling en een fantastisch 2016!

Wat was jou favoriete artikel? Of heb je misschien nog een andere boodschap voor ons? Let us know, hieronder.

Reacties (2)

  1. Anneke, hartelijk gefeliciteerd met al dat moois dat je dit jaar hebt bereikt. Een verzameling van 50 blogartikelen is iets op trots op te zijn!

Reactie of vraag? Dat kan hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *